19 Eylül 2013 Perşembe

ACIMASAYDI

Önceleri düşmeden yürümeyi ister bebek..Her ayağı kalktığında sağlam basarak, bilmez ki büyüdükçe çok çelmeler takılacak..Her düştüğünde bilmeyecek ki, sadece dizinin acımayacağını..Kanayan dizine bakıp ağlamak yerine, yüreğini koparıp gidenlerle griy geceleri yaşacağını..

Hep çocuk kalsaydık deriz ya, yada hep umutlarımız bitmesin, hayallerimiz hiç solmasın isteriz..Büyüdükçe hayallerimizin hep çocuklukla birlikte kaldığını görürüz..biz kendimiz olmaktan çıkmışızdır artık...Hayat ne verirse aldık koyulduk yola, sanki o kadar uzun yollar var gibi..

Bir yerlerde takılır ayağın, en çok da hep en korktuğumuz yanlarımızdan yeriz darbeyi....sonra binbir umutla düzelmesini bekleriz..biraz depresyona bağlar, biraz güleriz..Ne zor şeydir, içinde hiç bitmeyen bir acıyla..soran herkese iyiyim demek..

Yorulan beden olsaydı keşke, yürek her yorulduğun da azar azar ölür...Taki yüreği yaşatacak yürek oluncaya kadar..

6 yorum:

  1. Canım, büyümek içimizi açıtıp,ruhumuzu darmadağın ediyor işte böyle...

    YanıtlaSil
  2. Dışarıya verdiğin ''ben iyiyim'' imajı içini yiyip bitiriyor. Biri gelse ve tam anlamıyla yanında olsa düzeleceksin gibi geliyor. Ama bu konuda o kadar yenilgiye uğradın ki, bir tarafın hep ''kimseye değer verme'' diyor. Çünkü biliyor; değer vermekte sorun yok ama aynı değeri göremeyince başlıyor asıl sorunlar. Asıl sorunlar gelince asıl acıları da tatmaya başlıyorsun.... Ne giden geri geliyor, ne kalan değerini biliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sonra keşkelerle yaşayıp gidiyoruz..İnşallah biri gelip tam anlamıyla iyimisin der.

      Sil
  3. Yürek yorulduğunda ölür..
    Evet öyle oldu..
    Değil mi bende hep aynı sitemi duyarım kendi içimde "Keşke Çocuk Kalsaydık.."

    YanıtlaSil
  4. Keşke hep çocuk kalsaydık be gülüm..

    YanıtlaSil