17 Şubat 2012 Cuma

ANLAYAMAZSIN…


Sana uzak diyarlardan, Gökyüzünün nadide çiçeği kar taneleriyle yıkanarak geliyorum...Her düşen kar tanesi kalbime, ayrı bir sen yazıyor..


Yaşıyorum zannederdim ama bilmezdim gecelerin ölüm sessizliğini ve bilmezdim yıldızların bu kadar güzel bu kadar masum ve gözlerine benzediklerini .. 
Yaşıyorum zannederdim seninle dünyayı tanıyorum zannederdim seni kollarıma aldığımda oy sa ne mevsimler varmış bahar içinde kar bile yağarmış seçtiği insanların yüreğine düşmeyi bilirmiş. Ne mevsimler varmış çiçekler renksiz açarmış meğer dünya siyah beyaz görünürmüş sevda mağdurlarının yaşadığı mevsimlerde ..
Yaşıyorum zannederdim seninle hani herkesin konuştuğu şuı yaşama amacı denilen olay seninleyken her sabah hüzünle ayrılmak senden akşama kadar hasretini yaşamak arada bir telefonla sesini okşamak... .. 
. Seninle herkesi her şeyi sevmeyi beceriyordum belki sen gözlerimin önüne çekilmiş bir perdeydin dünyanın hiçbir kötülüğünü göremiyordum seninle..


Oysa yaşamak sensizlik iklimlerinde yağışlı bir Karadeniz fırtınası gibi çöktü , hayatım daki bir sen hayalini .... başka kıyılara sürükledi dokunmadı ,  yalnızlık çöllerinin ortasına bıraktı. Anlatmak zor sensizliği ...


......./Sen bensizliği yaşamadın ki...Anlayamazsın.....

9 yorum:

  1. "Ey Aşk! Sonrasızlığımın ıslak saçlarına tutunup dururken dizeler ve kapkara bir karabasan tenimin kuruluğunda yıkanırken, kaosuna uzanamayan bakışlarımdan başlıyorum kendimi aşkın gamzelerine gömmeye. Geceye muhtacım, yastığımın kenarında tutuşan muamma uykusuzluk için.".... Çok güzeldi Serpil hanım yüreğine sağlık...

    YanıtlaSil
  2. Yüreğine sağlık serpilim mis gibi hasret kokuyordu

    YanıtlaSil
  3. yüreğim kor hasretlerde sevdiceğim bir damla sevgine muhtaç .....Hazan'ca

    YanıtlaSil
  4. Sevgin hiç mi yoktu..Yoksa banamı kalmamıştı..Teşekkürler hazanım:)

    YanıtlaSil
  5. Serpilim merhaba..Beni hatırladın mı? Ben karya namı dier tılsımsanat evi Blogun çok güzel olmuş. Sizleri çok özledim.. Bütün arkadaşlar blogspotta çok sevindim ben 2 yıldır blogspotluyun..blogcuda sizler için vardım..Hepinizi öpüyorum sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. Canım arkadaşım seni bloguma ekledim.Arkadaşları bulamıyorum..http://b1s3.blogspot.com/ http://b1s2.blogspot.com/Bunlar benim adreslerim..Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. seni bilmezmiyim:) seni sevmezmiyim:)) sevgili karyam prensesim..İyi ki döndün..seni çok özledim:) sevgiler bebeğim ekledim..

      Sil