6 Şubat 2012 Pazartesi

BENİ AFFET_____________


Ben seni tanıdığım da bu şehir..Bu gün gibi ağlıyordu..ayrılığı ta hücrelerinin en derin yerinde hissetmiş …Gözyaşlarıyla beni yıkamış..kar gibi beyaz örtülerine sarmış….en masum  halleriyle beni gömmeye hazırlanmış..


             Beni affet …..anlamamışım…


Yokmuşum ya ,  hiç olmamışım..Senli benli düşler değilmiş bendeki..sadece bendeki senli kurulan hayallermiş..Uzak sevmekmiş..hiç dokunmadan, hissettirmeden, gözlerini gözlerime değdirmeden..


       Beni affet…..anlamamışım……


Sadece ben sevmişim..bir ben varmışım..Kaybetmek için çok erken..Daha saçlarını hiç okşamadım, ellerinin sıcaklığını hiç hissetmedim.. Kalbinin sen notasını ,göğsünde uyurken hiç dinlemedim…


          Beni affet… anlamamışım..


Ben seni sevdiğim de bu şehir de..ölüm bir kor gibi yakamda dolaşırmış..Ayrılık , kurşun gibi ağırmış..Yalnızlık yalnız beni severmiş..Yazık oldu be sevdiceğim..Olmayan yarınlara..,Seversin, yar olur, can olur, sevda olur, dost olur kalbimin en derin yerinde saklarsın..Bir bakarsın..O sende hiç kalmamış..hatta misafir bile olmamış…


         Beni affet….anlamamışım..

10 yorum:

  1. "Ben seni sevdiğim de bu şehir de..ölüm bir kor gibi yakamda dolaşırmış..Ayrılık , kurşun gibi ağırmış..Yalnızlık yalnız beni severmiş..Yazık oldu be sevdiceğim..Olmayan yarınlara..,Seversin, yar olur, can olur, sevda olur, dost olur kalbimin en derin yerinde saklarsın..Bir bakarsın..O sende hiç kalmamış..hatta misafir bile olmamış…"
    Yüreğine sağlık çok güzel olmuş Serpil hnm

    YanıtlaSil
  2. hayırlı zamanlar Serpilce..isim iyi olmuş..yazı da damardı..:)selamlar herkese

    YanıtlaSil
  3. yüreğine sağlık serpilim hayırlı günler

    YanıtlaSil
  4. "Kaybetmek için çok erken..Daha saçlarını hiç okşamadım, ellerinin sıcaklığını hiç hissetmedim.. Kalbinin sen notasını ,göğsünde uyurken hiç dinlemedim…" Bu sözünüzü tuttum:) Güzeldi...Yüreğinize sağlık. Kaleminiz daim olsun.

    YanıtlaSil
  5. teşekkür ederim yusuf bey:)

    YanıtlaSil
  6. :))))))yine ortalığı yakmışsın cümlelerle:)))))))harikasın canım yüreğine kalemine sağlık

    YanıtlaSil
  7. "ölüm bir kor gibi yakamda dolaşırmış..Ayrılık , kurşun gibi ağırmış..Yalnızlık yalnız beni severmiş.."

    Suskunum serpil, yüreğine sağlık...

    YanıtlaSil