1 Şubat 2012 Çarşamba

BULMUŞUM


Öfkeliydi gökyüzü ,kırgın kalbim gibi…Ne zaman ne mekan nede yeryüzü…..durmuş….Kara sevdaların..sevdası terk etmiş..Karalar bağlamışız..
Gökkubbe içini boşaltırken.deli bir tufanda…Kalp yangınlarını söndüremez olmuş..Deli biçare hırçın..Olamaz ki, kışın doğurmuş en güzel umutlarını…Sanki baharlar da yaşanan en güzel aşk tütsüsüne inat..Bahar aşkları başka bir güzeldir..
Kar yangınları var şimdi yüreğim de ..biraz üşüten yokluğunda..biraz da biraz ağrıtan donmuş kalbimi ..Lodos olmuş esen meltem rüzgarı..Ben ona aşina, kanayan yaralarım la..Bitmek bilmeyen asi deli mavi duygularım..
 Sen alaca karanlığın coşkun suyu olup bana aktığından bu yana..Gündüzler haram oldu bana..Katre Katre seni içime can diye çekerken..Sen bir nefesde beni boğmuşsun haberim olmamış..
Yarı leyla bıraktın ya beni..Ürkek ceylanların kalbine eş kalbim oldu..Göz kırpan sevdalara inat..Kapılarını kapatıp içime haps etti ..
  yoktunya…..
Kimseler sana benzemezdi ki….Gözlerim yalnız mecnunu görür..Başka yoktu ki, şizofren aşkım da ne o göz, ne o söz, ne de gülümseyen yüz..
Ağıtlar yaksam, zılgıtlar çeksem..Dillere nağme diye seni yaksam..Biter mi volkanlar bende..


Ben gecelerin  karasına inat..Ruhuma derman diye ..seni bulmuşum..

7 yorum:

  1. "Sen alaca karanlığın coşkun suyu olup bana aktığından bu yana..Gündüzler haram oldu bana..Katre Katre seni içime can diye çekerken..Sen bir nefesde beni boğmuşsun haberim olmamış... " Yüreğin isyan ediyorsa vardır birşeyler. Dayanamadım sayfana geldim:) O yüreğin, için için yandıkça bitmez yüreğindeki volkanlar. Saygılarımı bıraktım Serpil Hanım. Çokça tebrik.

    YanıtlaSil
  2. BEN TEŞEKKÜR EDERİM ÇİÇEĞİM:)

    YanıtlaSil
  3. bomboşluk....
    boşluktan ilk aşağı bıraktığımda yüreğimi....
    çok küçüktüm henüz.
    bazen benden gizli düşürürdüm boşluga ama sonra bulurdum da...
    şimdi bi boşlugunu arıyorum.
    fırlatıp atmak için yüreğimi.
    gögüs kafesinin arasındaki
    boşluğa...

    YanıtlaSil
  4. çok güzeldi duygularınız bana hüznü masumuyeti sevdayı ve ihanet gibi duyguları yaşattı şu an VADİNİN_GÜLÜ

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim vadinin gülü..

    YanıtlaSil