2 Şubat 2012 Perşembe

DELİ MAVİ DÜŞLERİM..


Hırçın dalgaların deli yanıydım belkide...Kıyılara kendini çarpan..Parçalanmış hayatıma inat..Daha bi  parçaladım kalanları..Bir daha bir araya gelmesin diye..Deli mavi düşlerimde sevdim ben, mazi de kalanların bir bir..


Hani küçük bir kuş kalbinde  saklıydı belki de  mutluluk.O küçücük yüreğini alıp gökyüzüne kaçmasıydı belki de mutluluğu bulamamam..O  ne özgür ne mutluydu gökyüzünde..Ona baktım sadece baktım..


Ne kadar da mutluydu..Ne güzel kanat çırpıyordu..O kocaman gökyüzü onun du...Benim deli mavi düşlerimi de gökyüzüne  götürdü.





Denizlerde bitmişmiydi düşlerim.. Gökyüzünde asılı kalsın.Martıların.çığlıkları bir başka geliyordu kulağıma..İki deli mavi de onun du....Düşlerimi saran iki deli mavide.


Özlemlerim düşlerimemiydi.Acıyan yanlarımamı..Yoksa her her kalbimin her atışında..Adını sayıklamam mı?Adını  kendi kendime söylediğim de bile..Kalbimin taa orta yerine bir damla sen düşersin....sonra dağılır..Baştan ayağı huzur sarar..Gözlerim  denize takılır..
Sonra aklıma sen gelirsin....

Uçsuz bucaksız denizler küçülür..Gökkubbe üzerime kapanır..Yalnızlık geçer karşıma.Gözlerini gözlerime diker. Yokluğun daha bir acıtır canımı..

Ne olur deli mavi düşlerimden de gitme..

Kanım çekilir, yaşama küserim..Yaşamak   sana seni yazmaktı..Bir nemin demire dedeğidiği gibi dokunuyorum hayaline....Her yanım pas tutar.Her yanım ayrı bir karanlık..Gecenin koynuna sığınırım.Gece...seni ve beni sığındırdığım tek yuvam..

Yakama yapışan aşk zehrini nasıl atsam bilmem ki...Nasıl yapsam da canımı yakan şu gömleği çıkarsam bedenimden....Adı kaldı bende aşkın sevdanın..Adı sen ruhu sen..

Deli mavilerin aydınlığına inat...Gecenin karanlığı sardı her yanı..

Ne olur deli mavi düşlerimden gitme..


8 yorum:

  1. Bu kadar yürekten çağırmaya naz etmese bari :) ama gidene yol yakışır... Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. yuregine saglik canim benim..

    YanıtlaSil
  3. Teşekür ederim yusuf bey:)) Sevgiler , saygılar bizden:)

    YanıtlaSil
  4. Seninde okuyan gözlerine çiçeğim:))

    YanıtlaSil
  5. yüreğine sağlık canım benim iyi akşamlar

    YanıtlaSil
  6. ooo sayanım hoş geldin:)) seninde okuyan gözlerine sağlık..

    YanıtlaSil
  7. canım benim çok güzeldi yine yüreğine sağlık...ben biraz geç kalıyorum okuyup yorumlamakta:(((öptüm

    YanıtlaSil
  8. okuyan gözlerine sağlık hazanım:)) bende öptüm:))

    YanıtlaSil