28 Ocak 2012 Cumartesi

GELİR MİSİN?



İnce mavi yol kıvrımlarında, yürek serinliği okyanuslardı sevgin..Yaşayamadığım..Yaşamak için  ömür harcadığım..Hiç su yüzüne çıkmayı beceremedim biliyor musun..Çıkarsam nefes alamaycağımı bidiğimden midir.!!!!!!!!
 Sen gözyaşı okyanusum da kurduğum gizemli atlatisim din….Kimselerin bilmediği, baktıkların da bulamadığı, saklı yitik sevdamdın ….
Yüreğime hapsettiim….Surları yüksek aşılmaz…çıkılmaz zannetiğim….SEnin tek bir hamlede yıkıp gittiğin…
    Artık okyanus mavisi yüzümü üşütmüyor  biliyor musun???????
SAdece akmaya başladığın da ….Ta kalbimin en ücra köşesinden yakarak iniyor..Gitme diyorum..Akma…Bir damla daha sen gidersen …
Yaşayamam ki…….
Sonsuzluk da arayıp da bulamadığı çoban yıldızıydın…Saklı yitik sevdam…..Sonsuzluk mu ?? çalmıştı seni benden …yoksa  saklandığım derin mavilikler mi???
  İçimde çağlamış umman olmuş o mavilikler mi??? götür dü seni…
 Kalbim puslandı, önünü  göremez oldu..Kalbimden akan damlalar, çiğ tanesi oldun, sabah ayazında üşüttü dokunanları…..Gönlünden çıkan ateş…Her gönlüme bakanı..yakar oldu…kimseler dokunamadı…
 Bir dönsen…
Ben en güzel rengiyle hayatı giysem…Umutlarla saçlarımı süslesem…Mutluluktan kollarıma bilezikler taksam…Gökkuşağı  renklerinden yüzüme renk katsam..Aşkı..sevgiyi özenle kalbime yerleştirsem..
   SEN aşkın diğer adı olup……… Gelir misin???????*


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder