23 Ocak 2012 Pazartesi

GİTME


gitmee ne olur hep kal desem. kalırmısın benimle ? bütün acıları unut..hüzünleri kovvvv...yarınlarda hep umut  hep mutluluk var desem. yine gelmez misin..

sensiz geceler ağlar. güneş doğmaz. kelebekler gibi ömrüm kısalır, başka bahar lar görmem..dünya kararır yine gün ışığına hasret yaşarım..hani uazklarda olmasan yaşasam seni doya doya..acılarına merhemm..dertlerine derman..kalbinde büyüyen tek aşk olsaydım. şimdi isyanlar da ağlamadan..hüzne doymamış kalbime teselli vermeden..

yeni bayramlıklarını almış çocuklar gibi..kucağımda umut,kucağım da mutluluk, kucağımda senle olan yarınlarla sana koşsaydım. içim içime sığmasaydı. ah bir yarın olsa bayram olsa derdik ya çocukkken.
ah bir yarın olsada sen gelseydin..

gitmee... gözyaşlarım dinmez ardından..sanki şimşekler çakar, yıldırım hızıyla akarlar yanaklarımdan isyanım sana değil..gözyaşlarımın çığlık çığlığa akışı sana değil..sensizliğe..uzak oluşuna..

her üşüdüğümde saramayan kollarına .. ellerimde duymadığım sıcaklığına...sen beni sevdiğin gibi gözyaşlarımı da sever misin ????
gitmeee .... gözyaşlarımı isyanda, kalbimi acılarda, benliğimi sensiz bırakma..

1 yorum:

  1. ".../Gozyaslarim isyanda,kalbim acilarda,benligimi sensiz birakma..." Bu kadar mi cok sevmistin onu... Yureginize saglik. Begenilerimi birakirken saygilar.

    YanıtlaSil